Descriere
Dulceata de macese.
Dulceata de macese sau pasta de macese, este unul si acelasi produs, este un produs pe care-l prepar dupa o reteta traditionala,
fara aditivi alimentari, fara conservanti. Prin metoda de conservare pe care o folosesc, (dunstuire minim 12 ore) in cuptorul de
paine, produsul rezista de la 3 pana la 4 ani depozitat intr-un spatiu moderat ca si temperatura. (16-20 grade) La procesare nu
adaug arome arificiale sau naturale, las natura sa-si spuna cuvantul si credeti-ma ca rezultatul nu este altul decat unul pozitiv.
Ca si recomandare, nu pot sa zic altceva decat ca, acest produs natural preparat traditional numai din fructe de macese salbatice,
se preteaza prin savoarea pe care o degaja, la vreo cateva clatite savurate in mijlocul familiei. Continutul deosebit de generos
al acestui produs finit in vitamina C, se face de la sine recomandat intr-o multitudine de terapii alternative. Siropul sau
dulceata de macese sunt indicate în avitaminoze, tulburări circulatorii (au acţiune vasodilatoare, scad permeabilitatea şi
fragilitatea capilară). Mai pot fi utilizate în afecţiunile biliare, hepatice, artroze, pentru acţiune antiinflamatoare şi alergii
de tipul rinitelor alergice, astmului bronşic alergic, etc
Anuntul este o sinteza de texte culese din literatura de specialitate.
LA O COMANDA MINIMA DE 150 LEI LIVREZ PRODUSELE LA ADRESA CLIENTULUI IN TIMISOARA.
PRET: 14 lei borcan 314ml/340Ggr
Dulceata de macese sau pasta de macese, este unul si acelasi produs, este un produs pe care-l prepar dupa o reteta traditionala,
fara aditivi alimentari, fara conservanti. Prin metoda de conservare pe care o folosesc, (dunstuire minim 12 ore) in cuptorul de
paine, produsul rezista de la 3 pana la 4 ani depozitat intr-un spatiu moderat ca si temperatura. (16-20 grade) La procesare nu
adaug arome arificiale sau naturale, las natura sa-si spuna cuvantul si credeti-ma ca rezultatul nu este altul decat unul pozitiv.
Ca si recomandare, nu pot sa zic altceva decat ca, acest produs natural preparat traditional numai din fructe de macese salbatice,
se preteaza prin savoarea pe care o degaja, la vreo cateva clatite savurate in mijlocul familiei. Continutul deosebit de generos
al acestui produs finit in vitamina C, se face de la sine recomandat intr-o multitudine de terapii alternative. Siropul sau
dulceata de macese sunt indicate în avitaminoze, tulburări circulatorii (au acţiune vasodilatoare, scad permeabilitatea şi
fragilitatea capilară). Mai pot fi utilizate în afecţiunile biliare, hepatice, artroze, pentru acţiune antiinflamatoare şi alergii
de tipul rinitelor alergice, astmului bronşic alergic, etc
Anuntul este o sinteza de texte culese din literatura de specialitate.
LA O COMANDA MINIMA DE 150 LEI LIVREZ PRODUSELE LA ADRESA CLIENTULUI IN TIMISOARA.
PRET: 14 lei borcan 314ml/340Ggr
Se incarca pagina