Descriere
Feta DOP Elassona EXARHOS este produsă din lapte de oaie și capră colectat exclusiv din zona muntoasă a Olimpului
Feta DOP EXARCHOS este disponibila într-un recipient din plastic cu saramură în dimensiuni de 400g- 35 lei: 1kg- 80lei: 2kg-
150lei și 4kg.-260 lei
Avem si Halloumi - Brânză pentru grătar
Brânză tradițională cipriotă.
INGREDIENTE
Lapte de vacă, de oaie și de capră pasteurizat, sare, cheag, mentă.
Țara de origine a laptelui: Cipru
De asemenea,, avem ulei de masline virgin si extravirgin, masline (almades) mari, carnoase si putin sarate, masline Kalamata ,
masline verzi cu migdale, cu usturoi, cu ardei kapia, cu ardei iute, masline verzi kolosal , masline verzi condimentate cu
rozmarin,, cu oregano, cu chili,
Branza feta este mai sanatoasa decat branza din lapte de vaca intrucat este mai usor de digerat, are potential alergic mai mic si
genereaza mai putina inflamatie in organism, ceea ce inseamna ca este o varianta mai buna decat telemeaua de vaca, in special
pentru persoanele care sufera de intoleranta la lactoza.
Beneficii branza feta
Intareste sistemul osos – calciul mentine oasele sanatoase si le sporeste densitatea. Pentru ca oasele tale sa beneficieze de pe
urma calciului din branza feta, consuma aceasta branza alaturi de alimente alcaline precum patrunjelul, spanacul sau dovlecelul.
Fortifica sistemul imunitar – branza feta contine histidina, o proteina care, in combinatie cu vitamina B6, si ea prezenta in
acest tip de branza, se transforma in histamina. Histamina face parte din procesul inflamatoriu, sporind astfel actiunea
sistemului imunitar atunci cand acesta lupta cu boala. Consumul ocazional de branza feta, asociat cu o alimentatie bogata in
antioxidanti, asigura o sanatate de fier. Mai mult decat atat, branza feta contine si probiotice, un alt aliat al sistemului
imunitar.
Previne durerile de cap – branza feta contine cantitati mari de vitamina B2, cunoscuta si sub denumirea de riboflavina, care este
un remediu natural pentru durerile de cap, chiar si pentru migrene. O dieta bogata in vitamina B2 previne migrenele.
Trateaza anemia – anemia apare atunci cand sunt probleme cu hemoglobina, care transporta oxigenul in organism. Atunci cand
organismul nu este capabil sa primeasca suficient oxigen, devine slab si obosit. Totodata, anemia e asociata si cu deficitul de
fier si vitamina B12 – ambele regasindu-se in branza feta.
Protejeaza vederea si previne afectiunile oculare – riboflavina reduce si riscul de afectiuni oculare precum cataracta si
glaucomul, ambele fiind afectiuni ce apar la batranete. Din fericire, branza feta e o sursa bogata de riboflavina.
Mentine sanatatea intestinala – sursa bogata in probiotice, branza feta ajuta organismul sa lupte cu bacteriile, fungii si
parazitii ce pot aparea la nivel intestinal.
Feta DOP EXARCHOS este disponibila într-un recipient din plastic cu saramură în dimensiuni de 400g- 35 lei: 1kg- 80lei: 2kg-
150lei și 4kg.-260 lei
Avem si Halloumi - Brânză pentru grătar
Brânză tradițională cipriotă.
INGREDIENTE
Lapte de vacă, de oaie și de capră pasteurizat, sare, cheag, mentă.
Țara de origine a laptelui: Cipru
De asemenea,, avem ulei de masline virgin si extravirgin, masline (almades) mari, carnoase si putin sarate, masline Kalamata ,
masline verzi cu migdale, cu usturoi, cu ardei kapia, cu ardei iute, masline verzi kolosal , masline verzi condimentate cu
rozmarin,, cu oregano, cu chili,
Branza feta este mai sanatoasa decat branza din lapte de vaca intrucat este mai usor de digerat, are potential alergic mai mic si
genereaza mai putina inflamatie in organism, ceea ce inseamna ca este o varianta mai buna decat telemeaua de vaca, in special
pentru persoanele care sufera de intoleranta la lactoza.
Beneficii branza feta
Intareste sistemul osos – calciul mentine oasele sanatoase si le sporeste densitatea. Pentru ca oasele tale sa beneficieze de pe
urma calciului din branza feta, consuma aceasta branza alaturi de alimente alcaline precum patrunjelul, spanacul sau dovlecelul.
Fortifica sistemul imunitar – branza feta contine histidina, o proteina care, in combinatie cu vitamina B6, si ea prezenta in
acest tip de branza, se transforma in histamina. Histamina face parte din procesul inflamatoriu, sporind astfel actiunea
sistemului imunitar atunci cand acesta lupta cu boala. Consumul ocazional de branza feta, asociat cu o alimentatie bogata in
antioxidanti, asigura o sanatate de fier. Mai mult decat atat, branza feta contine si probiotice, un alt aliat al sistemului
imunitar.
Previne durerile de cap – branza feta contine cantitati mari de vitamina B2, cunoscuta si sub denumirea de riboflavina, care este
un remediu natural pentru durerile de cap, chiar si pentru migrene. O dieta bogata in vitamina B2 previne migrenele.
Trateaza anemia – anemia apare atunci cand sunt probleme cu hemoglobina, care transporta oxigenul in organism. Atunci cand
organismul nu este capabil sa primeasca suficient oxigen, devine slab si obosit. Totodata, anemia e asociata si cu deficitul de
fier si vitamina B12 – ambele regasindu-se in branza feta.
Protejeaza vederea si previne afectiunile oculare – riboflavina reduce si riscul de afectiuni oculare precum cataracta si
glaucomul, ambele fiind afectiuni ce apar la batranete. Din fericire, branza feta e o sursa bogata de riboflavina.
Mentine sanatatea intestinala – sursa bogata in probiotice, branza feta ajuta organismul sa lupte cu bacteriile, fungii si
parazitii ce pot aparea la nivel intestinal.
Se incarca pagina