Descriere
CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - 07********61.
*LABORATOR ANALIZE ALIMENTE, Recoltare de Probe Alimentare - Preparate Culinare, Gata de Consum, Conservate, Teste Sanitatie -
Suprafete, Maini Personal Operator, Potabilitate Apa Tehnologica, Microaeroflora, Configurarea si respectarea Programelor de
Autocontrol Conform HACCP si de Conformare, Legislatiei de Reglementare - REGULAMENTUL (CE) NR. 1441/2007, Regulamentului (CE) nr.
2073/2005 privind criteriile microbiologice pentru produsele alimentare, Ord. ANSVSA Nr. 27/2011. RESTAURANT, FAST-FOOD, CANTINA,
PIZZERIE, CATERING, PATISERIE, LABORATOR, BISTRO, MACELARIE, CARMANGERIE, COFETARIE, FABRICA ALIMENTE.
*LABORATOR Analize de Mediu, Apa deversata in retele de Apa Uzata, Masuratori de Zgomot (muzica restaurante, saloane de
evenimente, altele), Masuratori COV (hote, tubulaturi Restaurante, Bucatarii, Cantine, Fast-Food, Catering, Patiserii, fabrici,
fum, miros, etc). Studii de Impact asupra Sanatatii Populatiei,
Prestarea de Servicii include: Recoltarea cu personal propriu - Transportul cu auto propriu - Analizarea in Laborator Autorizat si
Acreditat - Emiterea Buletinelor de Analiza cu recunoastere Internationala. Se executa instruirea personalului agentului economic
inainte de recoltare si se programeaza conditiile.
Analize Complexe si Complete: Microbiologie, Fizico-Chimice, Radiologice, Toxicologie, Nutritionale, Pesticide, orice analize la
cerere.
Asigura servicii de Determinarea Stiintifica a Termenelor de Valabilitate / Durabilitate produse alimentare.
Cercetare si Inovare Biomoleculara in tot lantul alimentar.
Determinarea Valorilor Nutritionale , Energetice, Etichetarea, Proceduri.
Studii Stiintifice si Tehnologii pentru produse alimentare Inovate, destinate consumului uman si de punere pe piata / vanzare /
comert, cu impact asupra sanatatii umane si mediu.
Studii ale Tehnologiilor si Sistemelor de Ambalare, Prezervare, Migrare, Ambalaje, Suprafete, in conformitate cu legislatia
Comunitara si Nationala.
Analiza si Certificarea Produselor Alimentare.
Prelevarea / Recoltarea probelor pentru analize se executa cu personal specializat cu mijloace autorizate, in Laborator autorizat
sanitar-veterinar, acreditat RENAR, conform legislatiei in vigoare.
Executam anchete alimentare, determinarea de neconformitati - solutii inovatii.
Serviciile sunt asigurate prin contract ferm si la solicitare.
Departament Management: 07********61
- Cercetare si Inovare in domeniul Sigurantei si Securitatii Alimentare, Sanatatea Populatiei. Expertiza pentru testarea
securității pe lanțul alimentar, de la materie primă la produs finit. Elaborarea de procese inovative pentru siguranță/securitate
alimentară, dezvoltarea unor noi concepte şi instrumente de verificare a calităţii alimentului.
- Investigatii si Anchete Alimentare / Epidemiologice
- Consultanta si Consiliere juridica, legislativa in domeniul Sigurantei Alimentare si Sanatatii Populatiei.
- Implementarea Standardelor de Calitate ISO: 22000 HACCP / IFS / BRC / FSSC.
- Servicii Autorizare Activitati din domeniul Industriei Alimentare. A.N.S.V.S.A. / D.S.V.S.A. / D.S.P.
- Servicii Laborator – Recoltare Probe Produse Alimentare, Studii Stiintifice de Determinare a Termenului de
Durabilitate/Valabilitate.
- Servicii de audit extern – second opinion, Conformitate si Reprezentarea in relatia cu autoritatile de inspectie si control in
domeniu.
- Proiectare si Solutii Tehnice Aplicate, Fluxuri Tehnologice la standarde IFS / HACCP. Proiectare si Dimensonare capacitate de
Productie, utilaje si dotari specifice, materiale de constructii specifice agrementate.
*LABORATOR ANALIZE ALIMENTE, Recoltare de Probe Alimentare - Preparate Culinare, Gata de Consum, Conservate, Teste Sanitatie -
Suprafete, Maini Personal Operator, Potabilitate Apa Tehnologica, Microaeroflora, Configurarea si respectarea Programelor de
Autocontrol Conform HACCP si de Conformare, Legislatiei de Reglementare - REGULAMENTUL (CE) NR. 1441/2007, Regulamentului (CE) nr.
2073/2005 privind criteriile microbiologice pentru produsele alimentare, Ord. ANSVSA Nr. 27/2011. RESTAURANT, FAST-FOOD, CANTINA,
PIZZERIE, CATERING, PATISERIE, LABORATOR, BISTRO, MACELARIE, CARMANGERIE, COFETARIE, FABRICA ALIMENTE.
*LABORATOR Analize de Mediu, Apa deversata in retele de Apa Uzata, Masuratori de Zgomot (muzica restaurante, saloane de
evenimente, altele), Masuratori COV (hote, tubulaturi Restaurante, Bucatarii, Cantine, Fast-Food, Catering, Patiserii, fabrici,
fum, miros, etc). Studii de Impact asupra Sanatatii Populatiei,
Prestarea de Servicii include: Recoltarea cu personal propriu - Transportul cu auto propriu - Analizarea in Laborator Autorizat si
Acreditat - Emiterea Buletinelor de Analiza cu recunoastere Internationala. Se executa instruirea personalului agentului economic
inainte de recoltare si se programeaza conditiile.
Analize Complexe si Complete: Microbiologie, Fizico-Chimice, Radiologice, Toxicologie, Nutritionale, Pesticide, orice analize la
cerere.
Asigura servicii de Determinarea Stiintifica a Termenelor de Valabilitate / Durabilitate produse alimentare.
Cercetare si Inovare Biomoleculara in tot lantul alimentar.
Determinarea Valorilor Nutritionale , Energetice, Etichetarea, Proceduri.
Studii Stiintifice si Tehnologii pentru produse alimentare Inovate, destinate consumului uman si de punere pe piata / vanzare /
comert, cu impact asupra sanatatii umane si mediu.
Studii ale Tehnologiilor si Sistemelor de Ambalare, Prezervare, Migrare, Ambalaje, Suprafete, in conformitate cu legislatia
Comunitara si Nationala.
Analiza si Certificarea Produselor Alimentare.
Prelevarea / Recoltarea probelor pentru analize se executa cu personal specializat cu mijloace autorizate, in Laborator autorizat
sanitar-veterinar, acreditat RENAR, conform legislatiei in vigoare.
Executam anchete alimentare, determinarea de neconformitati - solutii inovatii.
Serviciile sunt asigurate prin contract ferm si la solicitare.
Departament Management: 07********61
- Cercetare si Inovare in domeniul Sigurantei si Securitatii Alimentare, Sanatatea Populatiei. Expertiza pentru testarea
securității pe lanțul alimentar, de la materie primă la produs finit. Elaborarea de procese inovative pentru siguranță/securitate
alimentară, dezvoltarea unor noi concepte şi instrumente de verificare a calităţii alimentului.
- Investigatii si Anchete Alimentare / Epidemiologice
- Consultanta si Consiliere juridica, legislativa in domeniul Sigurantei Alimentare si Sanatatii Populatiei.
- Implementarea Standardelor de Calitate ISO: 22000 HACCP / IFS / BRC / FSSC.
- Servicii Autorizare Activitati din domeniul Industriei Alimentare. A.N.S.V.S.A. / D.S.V.S.A. / D.S.P.
- Servicii Laborator – Recoltare Probe Produse Alimentare, Studii Stiintifice de Determinare a Termenului de
Durabilitate/Valabilitate.
- Servicii de audit extern – second opinion, Conformitate si Reprezentarea in relatia cu autoritatile de inspectie si control in
domeniu.
- Proiectare si Solutii Tehnice Aplicate, Fluxuri Tehnologice la standarde IFS / HACCP. Proiectare si Dimensonare capacitate de
Productie, utilaje si dotari specifice, materiale de constructii specifice agrementate.
Se incarca pagina