Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului BRX.ro esti de acord cu urmatorii termeni, ce sunt desemnati sa asigure ca BRX.ro este functional pentru toata lumea. Aceasta politica este efectiva incepand cu 01 Ianuarie 2014.


Folosind BRX.ro. Poti sa postezi in categoria sau domeniu corespunzator un anunt ce este in contradictie cu urmatoarele afirmatii:

  • incalca legea;
  • este falsa sau inseala;
  • incalca drepturile de autor;
  • distribuie sau contine spam-uri, lanturi de scrisori, sau scheme piramidale;
  • distribuie virusi sau orice alta tehnologie ce pot afecta BRX.ro sau interesele sau proprietatea utilizatorilor BRX.ro;
  • impune o neadegvata incarcare in infrastructura noastra sau interfera cu functionalitatea corecta a lui BRX.ro;
  • copiaza, modifica, sau distribuie continutul altor persoane;
  • utilizarea robotilor, paianjenilor ("spiders") sau a altor automate facute sa acceseze BRX.ro si colecteze continutul pentru orice utilizare fara acordul nostru scris explicit;
  • culegerea sau colectarea informatiilor despre alti, inclusiv adrese de email, fara acordul lor;
  • trece peste masurile de prevenire sau access restrictionat la BRX.ro.

Folosind BRX.ro. Va rugam sa folositi indicatorul din anunturi pentru a ne comunica orice problema sau continut inapropriat, prin care vom putea pastra site-ul in conditii de lucru normale. Vom limita sau termina serviciile, sterge continutul postat si luand masuri tehnice si legale daca noi credem ca ei creaza probleme. Oricum, oricare ar fi decizia, unul ditre urmatorii pasi va fi aplicat, stergerea continutului sau sa tinem utilizatorul in afara lui BRX.ro, noi nu acceptam nici o responsabilitate pentru monitorizarea lui BRX.ro sau pentru continuturi neautorizate sau cu carecter ilegal pe BRX.ro de catre utilizatori.

Promovarea Globala. Cateva din aspectele lui BRX.ro ar putea sa afiseze anunutul tau in alte pagini web ce fac parte din comunitatea globala a lui BRX.ro, cum ar fi eBay, Google, Yahoo, Iazoo sau alte pagini de ale noastre de internet in alte tari. Folosind BRX.ro, esti deacord ca anunturile tale sa fie folosite in aceste alte site-uri (pagini de internet). Termeni de utilizare in alte site-uri de ale noastre sunt similare cu acesti termeni, dar pot fi cazul unor legi aditionale sau restrictii in tarile unde anutul este postat. Cand alegeti sa postati anuntul in alt site, poti fi responsabil sa te asiguri ca acesta nu incalca politicile site-ului respectiv. Vom sterge anuntul dvs. daca este marcat in orice site de al nostru, sau daca credem ca cauzeaza probleme sau violeaza orice lege sau politica.

Taxe si Servicii. Folosind BRX.ro este in general gratuit. Vom cere taxe pentru anumite servicii. Daca serviciul ce il folosesti necesita o taxa, vei putea sa revezi si sa accepti aceea taxa. Taxele noastre sunt in Euro, si acestea pot fi modificate din cand in cand. Va vom notifica despre modificarile de plata prin postarea modificarii in pagina de internet. Putem sa alegem o schimbare temporara a taxelor in cazul promotiilor sau a noilor servicii; aceste schimbari sunt efective cand anuntam evenimentul promotional sau un nou serviciu. Taxele noastre nu sunt rambursabile, si esti responsabil sa le platesti cand este cerut. Daca nu vrei, vom limita facilitatea de a utiliza serviciul. Daca plata nu a fost facuta sau contul a depasit termenul, putem cere sa colectam taxele datorate folosind alta colectie de mecanisme (pentru conturile ce au peste 180 de zile de la ziua plati, putem deduce suma datorata din contul de PayPal).

Continut. BRX.ro contine informatii de la noi, dvs., si alti utilizatori. Esti de acord sa nu copiezi, modifici, sau distribui BRX.ro, drepturile noastre de autor sau brandul nostru. Cand postezi anuntul, ne dai dreptul non-exclusiv, in intreaga lume, permanent, irevocabil, fara obligatii, drept sub-licentiabil de a folosi drepturile de autor, publicitate, si drepturi la baza de date pentru acel continut. (Ne trebuiesc aceste drepturi pentru a gazdui si afisa continutul anutului tau.) Daca crezi ca drepturile tale au fost incalcate, va rugam sa ne anuntati la suport clienti si vom investiga problema. Ne rezervam dreptul de a sterge continutul unde banuim ca s-au incalcat acesti termeni sau drepturile alte-i parti.

Raporteare de incalcari ale proprietatii intelectuale Nu postati un continut care ar incalca drepturile de autor al altora. Asta include, dar nu este limitat la, continuturi ce incalca drepturile de proprietate intelectuale cum ar fi drepturile de autor si brandul (ex. oferind produse contrafacute spre vanzare), Ne rezervam dreptul de a sterge continutul unde suspectam violarea acestor termeni, a politicilor noastre sau drepturile de folosire. Urmatorii pasi sunt pentru raportarea anunturilor listate pe BRX.ro care crezi ca ar incalca drepturile tale de proprietate. Numai proprietarul drepturilor intelectuale poate raporta incalcarile produselor sau a anunturilor pe BRX.ro .

Responsabilitate. Sunteti de acord ca nu suntem responsabili pentru actiunile altor utilizatori pentru ce posteaza sau fac. Cum aproape toate materialele vin de la alti utilizatori, noi nu garantam acuratetea anunturilor sau o comunicare cu utilizatorul sau calitatea, siguranta, sau legalitatea a ceea ce este oferit. De asemenea, nu garantam accesul continuu sau securizat la serviciile noastre. in consecinta, cu nivelul permis legal nu ne asumam nici o garantie, demonstratii si conditii, explicite sau implicite, inclusiv cele ale calitatii, vandabilitate, calitate comerciala, durabilitate, potrivire pentru un anumit scop si cele care decurg prin statut. Noi nu suntem raspunzatori pentru nici o pierdere, fie de bani (inclusiv profitul), benevolat, sau reputatie, sau orice special, indirect, sau pagube consecutive care apar din folosirea de catre dvs. a BRX.ro, chiar daca ne-ati anunta sau chiar daca putem anticipa posibilitatea oricarei asemenea daune. Unele jurisdictii nu permit stipularea de garantii sau excluderea daunelor, incat astfel de refuzuri si excluderile nu se pot aplica si pentru tine.

In ciuda alineatul precedent, daca se dovedeste ca suntem raspunzatori, raspunderea noastra pentru tine sau orice terta parte (indiferent daca este in contract, prejudiciu, neglijenta, raspundere stricta delictuale, prin statut sau altfel) este limitata la (a) cea mai mare suma platita catre noi, in ultimile 12 luni inainte de initierea raspunderii, si (b) 100 de dolari canadieni.

Informatii personale. Prin utilizarea BRX.ro, sunteti de acord cu colectarea, transferul, depozitarea si utilizarea informatiilor dumneavoastra personale de BRX.ro pe servere situate in Statele Unite si in Uniunea Europeana, astfel cum este descris in politica de confidentialitate.

General. Acesti termeni si alte politici postate in BRX.ro constituie intregul acord intre BRX.ro si dvs, inlocuind orice acorduri anterioare. Acest acord este guvernat de legile din Canada. Amandoi ne supunem jurisdictiei non-exclusive a tribunalelor din Montreal, Canada. Acest lucru nu va afecta drepturile dvs. statutare daca esti un consumator si sunt aplicabile privind protectia consumatorilor impune aplicarea altei legi (cum ar fi legea in tara dumneavoastra de resedinta) pentru anumite subiecte. Daca nu vom pune in aplicare orice prevedere, noi nu renuntam la dreptul nostru de a face acest lucru mai tarziu. Daca o instanta loveste oricare dintre acesti termeni, restul termenilor vor supravietui. Ne poate atribui in mod automat acest acord la discretia noastra, in conformitate cu dispozitiile anuntate de mai jos.

Va vom trimite notificari prin adresa e-mail pe care ati furnizato, sau prin scrisoare recomandata. Anunturile trimise prin posta recomandata va fi considerat primite dupa cinci zile de la data de trimiteri. Avem dreptul sa actualizam acest acord in orice moment, cu actualizari care intra in vigoare atunci cand utilizati urmatoarea data site-ul sau dupa 30 de zile, oricare dintre acestea este mai devreme. Nici o alta modificare la acest acord nu va fi eficienta daca este facuta in scris, semnata de catre utilizatori si de noi. Trimiteti intrebari, comentarii sau reclamatii la Suport Clienti .